3 Løsninger til Under Eye Bags

Poser under øjnene kan få dig til at se træt og gammel ud. Det skyldes, at poser under øjnene skyldes overskydende fedt, der stikker ud under huden. Med alderen begynder deres udseende gradvist at ændre sig, efterhånden som huden og musklerne mister deres elasticitet. De rynker, der dannes, når du smiler eller kniber øjnene sammen, forsvinder ikke igen, når du slapper af.

Vi vil dele tre løsninger i dette blogindlæg: operation, cremer under øjnene og massagebehandling!

Få nok søvn

Området under øjnene er meget sart. Det skal plejes og behandles med omhu, især når du har søvnmangel. Hvis du får nok hvile, sikrer du, at hudcellerne under øjnene får alle de næringsstoffer, de har brug for, for at de kan regenerere sig fuldt ud om natten. Dette vil hjælpe dine øjne under øjnene til at se mindre trætte ud!

I dette tilfælde skal du sørge for at investere en god sum penge i en, der er specielt fremstillet til øjenomgivelser, da de fleste almindelige makeupfjernere kan forårsage irritation, hvilket kan føre til mørke rande under øjnene på grund af ødelagte blodkar, fordi du kradser for meget på dem i forsøget på at fjerne genstridige mascara.

Påfør en kold, våd vaskeklud på området under øjnene i 10 minutter

Denne behandling under øjnene er et af de bedste og mest effektive midler mod øjenproblemer. Den kolde temperatur reducerer hævelser under øjnene, hvilket resulterer i et opfrisket udseende!

Det er vigtigt at sørge for, at du kun bruger koldt vand, når du bruger denne metode, da varmt vand vil tilskynde dine underøjne til at producere mere væske. Dette kan resultere i yderligere mørkere udseende eller endda få dem til at svulme op igen

Nøglen her er konsistens med disse behandlinger. Find ud af, hvilke der virker for dig, og indarbejd dem i din daglige rutine! Du vil se frisk og vågen ud, før du ved af det!

Brug en øjencreme med koffein og retinol (anti-aging egenskaber) før sengetid

Hvis du allerede har poser under øjnene, er det på tide at handle og gøre noget ved dem!

Hvis du bruger en øjencreme, der indeholder koffein og retinol, kan du hjælpe med at reducere udseendet af rander under øjnene. Koffein er en fantastisk antiinflammatorisk ingrediens og kan bruges i mange hudprodukter for sin evne til at forbedre hudens tekstur ved at reducere hævelser under øjnene. Retinol reducerer også inflammation i hudcellerne under øjnene.

Begge ingredienser er ekstremt effektive til at slippe af med hævelser under øjnene også! Så hvis du leder efter måder at slippe af med poser under øjnene hurtigt naturligt , er dette helt sikkert en måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *