Træflis til din havereno

træflis i haven

Hej alle sammen og tak fordi I er kommet herind forbi. Det skal i dag handle om træflis. Det er noget, som jeg aldrig har talt om før, så det vil jeg sætte fokus på i dag. Læs med og lær meget mere om dette herinde i dag.

Haverenovation? Træflis.

Det er i dag herinde på bloggen at jeg vil fortælle om noget som hedder træflis. Det er noget, som man kan bruge i haven. Flis er et af de bedste og mest naturlige materialer til jorddække, og vi leverer både træflis og barkflis i bigbags til de skarpeste priser. Flis er med til at holde på jordens temperatur, samtidig med at det forbedre planters udnyttelse af jorden. Med et lag på min. 10cm virker flis ukrudt hæmmende, hvilket gavner sig godt til havebede. Det er det, som man kan læse sig til, hvis man klikker sig ind på deres hjemmeside under træflis. De sælger mange forskellige typer, som du kan se. Jeg vil anbefale dig at læse om de forskellige typer, så du er sikker på, at du får det helt rigtige.

Dette er til alle med haverarealer

Hvis du har en have, så kan du drage nytte af træflis. Der er forskellig dækbark, som du kan læse meget mere om inde på deres hjemmeside. Der kan du også se priser og så videre. Jeg har linket til denne længere oppe i denne blogpost. Gå derind og læs mere. Hvis du f.eks. vælger fyr, så kan du få sorteringen 20-80 mm. fyr. Dette er effektiv afdækning med en flot holdbar rødlig overflade og har en holdbarhed på ca. 4 år. Det er smart og holdbart, og derfor ikke noget, som man skal tænke på i laaang tid efter, man har langt det i sin have. Det kan tåle alt slags vejr og er godt for naturen. Men denne virksomhed får du hurtig levering og gode priser. Er dette noget for dig? Så håber jeg, at du vil kigge mere på deres hjemmeside.

Læs også mere på bloggen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *